بیماری های کلیه با بالا سطح کراتینین چگونه آن را به سطح عادی

بیماری های کلیه با بالا سطح کراتینین چگونه آن را به سطح عادیچگونه برای آوردن سطح کراتینین بالا در بیماری های کلیوی به سطح طبیعی؟ در زیر من به شما چیزی در مورد کراتینین و راه آن را کاهش می گویند، به امید آن می تواند شما را در برخی از راه کمک کند.

سطوح طبیعی کراتینین

در ایالات متحده، کراتینین به طور معمول در 0.7 گزارش - 1.5 میلی گرم / دسی لیتر، در حالی که در کانادا و اروپا مول / لیتر ممکن است مورد استفاده قرار گیرد. 1 از mg / dL کراتینین 88.4 مول / L است.

محدوده مرجع معمولی برای زنان در نظر گرفته شده 0.5-1.0 میلی گرم / دسی لیتر (حدود 45-90 مول / L)، برای مردان 0.7-1.2 میلی گرم / دسی لیتر (60-110 مول / L). در حالی که یک کراتینین سرم قبل از شروع 2.0 میلی گرم / دسی لیتر (150 مول / L) ممکن است عملکرد طبیعی کلیه در یک سازنده بدن مرد نشان می دهد، کراتینین سرم از 0.7 میلی گرم / دسی لیتر (60 مول / L) می تواند بیماری قابل کلیوی در یک قدیمی ضعیف نشان می دهد زن. مهم تر از سطح کراتینین مطلق روند سطح کراتینین سرم در طول زمان است.سطح کراتینین افزایش نشان می دهد آسیب کلیوی، در حالی که سطح کراتینین کاهش نشان می دهد بهبود عملکرد کلیه است.

چه سطح کراتینین بالا ممکن است نشان دهد؟

نکروز حاد توبولی

کم شدن آب بدن

نفروپاتی دیابتی

اکلامپسی (شرط بارداری که شامل تشنج)

گلومرولونفریت

تحلیل و فاسد عضلانی

پره اکلامپسی (فشار خون بالا ناشی از حاملگی)

پیلونفریت

جریان کاهش می یابد کلیه خون (شوک، نارسایی احتقانی قلب)

نارسایی کلیوی

رابدومیولیز

انسداد دستگاه ادراری

چگونه برای آوردن سطح کراتینین بالا بازگشت به حالت عادی؟

پزشکی میکرو چینی Osmotherapy به عنوان یکی از نوآوری طب سنتی گیاه چینی می تواند سطح کراتینین بالا از طریق بهبود عملکرد کلیه و تعمیر کلیه های آسیب دیده، اگر می خواهید به دانستن جزئیات بیشتر در مورد آن کاهش، شما می توانید پیام را به ما ترک، ما بهترین های ما که به شما کمک کند.

:: برچسب‌ها: درمان بیماری مزمن کلیه، بیماری های کلیوی با سطح کراتینین بالا، سطح کراتینین بالا ,
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 بهمن 1393 | نظرات ()